Sportaktiviteter...


Sonens favorit tennisspelare - Nadal..!!

är det gott om hemma hos oss - lilleman är en riktig sportkille.. *ler*
Just nu lite väl mycket kanske - pingis, tennis och fotboll - vilket är 1 aktivitet för mycket - i alla fall för min lilla kille..

Han ska till hösten få välja pingis/tennis - har spelat pingis i 3 terminer men nu fick han även testa tennis i 1 termin för att se om det kanske är roligare.. (kan säga att så verkar det vara)
Har stått i kö i över 2 år för att han ska få börja med tennis - fattar ni 2 år - det är ju helt galet.. Kanske måste börja ställa sina små älsklingar i kö för olika aktiviteter redan när de är spädbarn i framtiden? Eller?

Sedan har vi en annan aspekt på detta med barn och deras idrottande - självklart vill man att de ska få testa på allt som de vill men det är ju inte direkt gratis.. Självklart kostar barns aktiviteter - det jag syftar på är att vissa är lite väl dyra i jämförelse med vad man får - men men bara att gilla läget och acceptera - inte lägga ner en massa dålig energi på att gräma sig över det.. *postivt tänkande*

Ha en bra eftermiddag..


Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Kul att du antog min utmaning!! Modigt att hoppa Bungy Jump!

Jag har två barn (17, 19) som sportar och alltid har gjort. Kostar en hel del men är helt klart värt det! Det är lagsporter och de känner sig behövda, får stort kompisumgänge, äter & sover bra, får sund livsstil och presterar bra i skolan. Vår fritid som förälder går i mångt och mycket ut på att stötta, skjutsa och serva, men det är så kort tid av ens liv. Snart åker de själva i egen bil..

Mitt tips -låt sonen sporta så mycket han vill om du klarar det ekonomiskt!

Kram

2009-03-03 @ 15:58:01
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Var på bloggträff hos Anna för några veckor sedan=)



Kram

2009-03-03 @ 18:46:55
URL: http://livetuppochner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0