Tack snälla underbara....



Ni är helt underbara mina fantastiska bloggvänner, skriver hos mig och har inte glömt bort mig även fast det är helt tyst på min blogg och har så vart nu i nästan 3 veckor..
Tyvärr har jag inte riktigt energin ännu att komma tillbaka och blogga om mig, mitt liv och allt som händer MEN....

Jag kommer INTE lägga ner min blogg utan komma tillbaka med nya krafter och förhoppningsvis en gladare och mer harmonisk Therese - funderar på att totalt göra om min blogg - som en nystart men är ju såå dålig på detta med datorer - finns det någon som kan hjälpa mig med en ny design, lägga in kort på förstasidan m.m så säg till för ingen än jag skulle bli gladare!!

Hoppas ni har det bra såhär i höstmörkret och njuter av tända ljus på kvällarna för det gör jag - försöker hitta små ljusglimtar att hämta energi ifrån och har kommit fram till att det kan bara bli bättre, men jag behöver tid och tänker ge mig själv tid till att läka och komma tillbaka med ny energi som jag hoppas kan smitta av sig till mina vänner, bloggen och självklart min familj!!

En sak som jag verkligen ser framemot är min och Malins resa till Milano som går av stapeln den 21 november!!
Tack till världens bästa vän som gav mig världens bästa 30 årspresent..

Mina ögon är fyllda av tårar..



Har inte uppdaterat på väldigt länge och känner mig fortfarande inte redo att komma tillbaka till bloggen.. Men ni ska veta att jag läser hos ER varje dag och känns så skönt att läsa att ERA liv fortsätter i vanlig takt med vardagen m.m...
Har det jobbigt och känner att just nu är jag på botten men det kan bara bli bättre - måste bara ge allting tid för att kunna komma tillbaka som en bättre och lyckligare person!!
Ta hand om er och ta tillvara på livet och allt vad det har och erbjuda - uppskatta era nära och kära..
Kramar

♥ GRATTIS mammas kille på din 9 års dag ♥


Idag är den sonens födelsedag - hela 9 år blir han..

GRATTIS AV HELA MITT HJÄRTA TILL MIN UNDERBARA SON SOM ÄR DET BÄSTA OCH VIKTIGASTE I MITT LIV!!

Tiden har gått såå fort, men samtidigt känner jag att jag hunnit njuta till max av dessa år och det är underbart att se honom växa upp.. Nu är det 9 år kvar tills han blir myndig - ser med spänning framemot att se hans utveckling och hur han kommer utvecklas från liten kille till tonåring..

Har som ni märkt inte riktigt orkat med att blogga och kommer nog inte göra det riktigt ännu - men hoppas att ni inte glömmer mig och när jag väl är tillbaka ska jag berätta vad som pågår i mitt liv och hur jag mår!!!
Läser Era fantastiska bloggar varje dag och det gör mig glad och ger mig energi och styrka!!
Kramar från småstaden..



Tradera..

 
Två av mina objekt på tradera..

Har några annonser ute på Tradera med sonens urväxta kläder - så om ni har en pojke med strl 120 - 140 så kika gärna in här och se om det är något av intresse..

Just nu är det lite mycket i mitt liv så min prioritering är inte att lägga ner tid och energi på bloggen - återkommer senare i veckan när allt har lagt sig lite..
Hoppas att ni mår bra och har en bra helg mina vänner!!

Ångest - men ändå en skön känsla i kroppen..



Egobild som jag gillar - ger mig energi att titta på denna för jag ser
lycklig och glad ut vilket inte riktigt beskriver mig just nu!!

Kommer hända mycket saker för mig i helgen - inget jag kan berätta om än men det kommer..
Därför blir det nog väldigt sparsamt med inlägg under denna första helg i Oktober men var så säkra - jag kommer igen nästa vecka..=)

Ta hand om ER under helgen och njut av vårt underbara väder och kanske en god bit mast med ett passande vin l i goda vänners lag - lev livet här och nu inte imorgon...
Tack för att ni finns!!

En helt vanlig dag...


Fantastiskt fin bilf från Thailand som jag funderar på att förstora upp till en
tavla att ha i köket..

Är precis vad det är denna torsdag - ganska skönt såhär innan helgen att bara ha en vanlig vardag i småstaden..
Imorgon kommer min älskade son hem efter att ha spenderat veckan hos sin far - även det är som vanligt eftersom vi har varannan vecka och har så haft i snart 8 år.
Kommer inte ens ihåg hur det är att ha W hemma jämt - läskig tanke men eftersom jag VET att han mår bra så mår även jag bra.. :-)

Kvällen kommer spenderas på Komvux med näsan i böckerna och huvudet på skaft - tyvärr innebär det att jag inte hinner laga middag men men en banan, kanske en kexchoklad och nåt gott att dricka så är man redo för skolböckerna..=)
Värre blir då morgondagens lunch men tror faktiskt att det gömmer sig en Felix paj någonstans i frysen som får agera fredagslunch..

Som ni märker har jag inte mycket att tillföra bloggen idag men återkommer imorgon med något bra recept  inför helgen -  önskar er alla en skön torsdagskväll med mycket kärlek och närhet..

Vill bara säga att jag uppskattar alla fina kommentarer som ni lämnar hos mig - gör det roligare att blogga och ni ger mig fantastiskt mycker energi och glädje..
TACK!!



RSS 2.0