Ofrivillig bloggfrånvaro..

 
Lite av min fina älskade steghylla i hallen..

Hej alla!!!

Inser att det kommer bli någon vecka till med väldigt lite bloggande från mig, har fortfarande ingen dator och tiden på kvällarna bara försvinner, hinner inte iväg och låna någon dator..=)

Hoppas att ni alla mår bra och njuter av vårt härliga vintersverige - äntligen som jag har längtat och som lilleman har längtat.. Hans ögon lös av lycka imorse vilket gjorde mamma lycklig.. *ler stort*

Kommer uppdateringar så fort min nya fina älskade dator har anlänt, förhoppningsvis lite innan jul även om det är en julklapp.. hihi
Har nog vart snäll tror jag!!

Kramar från mig till er..

Kikar in hos er så mycket jag bara kan, vill ju hålla mig uppdaterad men som ni kanske förstår hinner jag inte riktigt kommentera men återkommer snart!!!

Utan dator..


Siffrorna har jag gjort själv av ståltråd..

Är precis vad jag kommer vara under någon vecka, denna ska fixas iordning till W och min nya håller pappa på att ordnar till mig..
Så då vet ni om det är lite tyst från mig vad det beror på..

Allt gick bra hos doktorn - ingen tumör och nu är det bara för W att leva med sin migrän, förhoppningsvis växer den bort..

Ta hand om er mina vänner!!
Kramar

Fredag 2009-12-11


Här har ni mig denna morgon, myser runt härhemma och njuter av
av en kopp kaffe till ljudet av lite julmusik..

Då har vi ännu en helg framför oss och det känns så himla skönt.. Denna fredag bjurder på blandad kompott för min del, både roligheter och även lite jobbiga utflykter. Är ledig nu på morgonen några timmar, har tagit lite komp timmar för att vid tio tiden hämta upp lilleman på skolan och sen åka till Akademiska sjukhuset för att träffa en läkare angående hans migrän.

På ett sätt skönt att läkarna tar oss på allvar men är inte kul att åter igen åka till Uppsala, är som jag skrev innan inte så förtjust i sjukhus, tycker det är jobbigt att bara vistas i dessa lokaler. Denna gång är dessutom inte hans pappa med så jag får försöka vara stark och inte visa mina känslor för lilleman..
Men han är så stark min kille, gnäller nästan aldrig utan gillar läget helt enkelt..

Sedan efter sjukhusbesöket så ska vi antagligen åka hem till min pappa på lite fika, jag ska även få en ny dator och den gamla ska fixas iordning så ska W få den i julklapp - är något som står högt upp på hans önskelista - en alldeles egen dator.. Har det väldigt bra för min pappa jobbar med datorer, har egen firma så han fixar allt sådant till oss.. Så årets julklappar från honom blir vasrsin laptop - inte helt fel..=)


Kvällens klänning.

Sen ska det fixas och stylas - är nämligen årets julfest med jobbet ikväll.. Som jag sett framemot detta, god mat, underbart sällskap och dessutom en massa tokigheter och tror nog vi kommer dansa en hel del..
Blir den rosa klänningen som jag köpte innan resan till Milano som kommer pryda mig i afton, tillsammans med en snygg makeup, rosa naglar och höga klackar..

Vad händer hos er mina vänner?
Ha nu en härlig fredag och ta tillvara på dagen för den kommer aldrig igen!!!
Kramar

Kvällsmys..




Njuter till max av sista året med jul och mys i lägenheten...

Denna afton bjuder inte på så mycket här hemma i småstaden.. Blir en bara vara kväll med mjukisbyxorna på, håret uppsatt i en knut och raggsockorna värmandes om fötterna..
Ska deeutom dricka av det underbart goda teet som jag fick av Ann-Louise i fredags och avnjuta hennes goda biscottis, har 2 st kvar som jag sparat.. =) Tack vännen, de var grymt goda!!

Har även hunnit en sväng till ÖB och inhandlat mig några flyttkartonger, lika bra att börja när tid finns, vill inte behöva tänka på det under jul och nyårshelgerna.. Då vill jag bara njuta av lite ledigt, umgås med sonen, familj och vänner..

Ha en härlig kväll mina vänner för det ska jag, har även en hög med inredningstidningar som bara väntar på att bli lästa, perfekt sällskap till mig ikväll!!!

♥Min älskade W som är så stark och modig..♥


Min fina kille från turkietresan i september..

Då är det redan onsdag och jag skulle egentligen bara jobbat till kl 10 idag, hade tid med lilleman på akademiska kl 11 hos neurologen för att prata om hans migrän, även gå igenom huvudröntgen som vi var iväg på för några veckor sedan..
Men fick ett samtal från sköterskan sent igår eftermiddag om att doktorn tyvärr är sjuk så vi fick en ny tidfredag istället, gör inte mig så mycket men då kan inte hans pappa följa med så jag måste åka själv.. Är inte alls förtjust i sjukhus och tycker det är jobbigt, framförallt när det gäller W och hans problem..

Utöver detta med migrän så är han född med ett hjärtfel - hål mellan förmaken vilket sedan han var ungefär 3 år är konstant på ca 4,2 mm. Är inte direkt stort men det finns ändå där, har även två förträngningarkroppspulsådern, men det är inget man kan göra något åt utan endast gå på undersökningar och hålla koll på det..

Sedan har vi även under förra veckan hunnit vara hos tandläkaren för W har korsbett, i princip innebär det att man biter snett i sidled. Vilket de tror kan påverka hans migrän så nu ska han få tandställning, men de var så snälla så vi tar det efter jul..
För med denna tandställning kan man inte äta allt, så för att han ska kunna äta allt gott under jul så väntar de - hur skönt som helst..

Vi har diskuterat detta hemma en hel del och summan av kardemumman så är vi överens om att detta är nåt bra, även om det kommer göra lite ont och vara obehagligt så är det väl värt det om huvudvärken kan bli bättre, det är även lilleman med på..=)

Min älskade son är så tuff och stark - gnäller nästan aldrig över alla dessa sjukhusbesök m.m..
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och längtar varje dag efter dig när du är hos pappa!!

Lite om det mesta...

Min present till mig själv - Leilas fantastiska a "piece of cake"..

 

Godkväll mina vänner..

Är precis hemkommen från jobbet, lite senare än vanligt för tiden bara försvann, helt plötsligt var klockan fyra medans jag var inställd på halv fyra - ganska skön känsla ändå måste jag erkänna.. Ska dessutom jobba lite nu, vi har nämligen julfest på fredag med jobbet och jag är en av de ansvariga och ska hitta på 24 olika frågor, de ska vara kluriga, roliga och inte för svåra..

Hjälp mig säger jag bara, känner mig lite panikslagen över detta, ska ju passa de flesta och ändå vara ett kul inslag denna afton, men som den positiva tjejen jag försöker vara.. Det löser sig alltid till det bästa..!!! Ska i alla fall bli en grym kväll med god mat, superb underhållning och dessutom kan det nog bli en och annan sväng på dansgolvet - precis som det ska vara på en julfest med jobbet!!

Kvällens middag har jag inte bestämt mig för ännu vad det blir, lutar åt omelette och sedan pytt i panna till matlådan imorgon, enkelt och väldans bekvämt.. Är inte barnvecka så då kan man vara lite lat och göra det som JAG vill och känner för..

Nu äntligen har jag fixat en sladd till min gamla kamera som tyvärr inte tar några superbilder, men det får fungera tills ekonomin tillåter en ny kamera - man ska vara glad för det man har och inte tvärtom..

En annan sak som hänt denna tisdag är nog tyvärr att det inte blir lägenheten jag tittade på, är inte riktigt med på priset känner jag, diffar på 40 000:- som jag känner att jag inte vill öka upp mitt bud med, ska fundera över natten i alla fall och se om drömmarna kanske kan hjälpa mig på vägen!!

Nu har jag bara babblat om det mesta, ingen direkt röd tråd i detta inlägg men men där har ni min dag och kväll.. Ta hand om er och varför inte njuta av ett glas glögg ikväll, det ska jag!!

Kramar från en ruggig småstad som trånar efter snö...

 


En tidig julklapp..




Var precis vad jag fick i fredag av Ann-Louise.. Öppnade den i lördags när jag vaknade och innehållet gjorde mig så glad.. Hennes egenbakade saffrans biscotti och ett glögg te som ska testas här i småstaden under denna måndagskväll..

Tack snälla för din fina omtanke - värmer i själen att du tänkte lite extra på mig inför vår träff..

Småstadstjejen på besök i storstaden..






Här har ni super pinglorna som hade en toppen kväll!!
Tyvärr har jag inte så mycket kort - dåligt batteri i kamera, orutinerat.. haha

Åhh jag sitter här hemma och bara njuter av livet just nu, var en toppen trevlig fredagskväll tillsammans med Ann-Louise.. Vi började med att gå till Muggen som ligger i Götgatsbacken på lite after work och en massa att prata om..
Kändes verkligen från första sekund som att vi hade massor att prata om och som vår peronkemi klickade - precis som Ann-Louise skrev så var jag ganska så säker på det innan jag med.. Vilken tur att vi fick till ett möte för nu kommer det bli fler möten med en massa tokigheter..=)

Sedan fortsatte vi till Gamla Stan för att äta middag på Agaton, men eftersom vi inte riktigt hade koll på var den låg så vart vi 10 minuter sena - då hade hovmästaren redan "gett" bort vårt bod ÄVEN fast det på hemsidan står att de håller bordet i 15 min..
Sedan var hans attityd riktigt dålig så vi vände i dörren och bestämde oss för att inte lägga ner våra pengar eller energi på det stället..

Vart en annan mysig restaurang istället där maten var fantastisk och är glad i efterhand att vi bytte..=)
Kvällen gick så fort, hade gärna fått vara lite längre men eftersom jag åker tåg så var det bara att anpassa sig efter SJ:s tidtabell..

Tack för en toppenkväll tjejen - måste helt klart göras om snart igen!!

Redan söndagskväll och jag har bara vart hemma denna dag, började med mysfrukost med lilleman sedan städat, tvättat och nu väntar en film om Johan Falk, den första - hoppas verkligen den är bra för det är kvällens manliga sällskap för mig.. haha

Tävlingsdags..


Är nu med och tävlar om en gratis bloggdesign hos Kia..
Hoppas på lycka denna gång, hade vart så kul med en ny och proffsig design...

Fredag och bloggdejt..


En av mina fina bilder från The Studio..
(har fortfarande ingen sladd till kameran, därför bjuder jag bara på gamla bilder MEN ska ordnas nu i helgen så jag kan visa er min och Ann-Louise mysiga kväll)
Hej alla glada!!

Idag är en riktigt bra dag, var längesen jag kände mig såhär glad och sprallig inför en helg (om man bortser från Milanoresan) och det känns fantastiskt..
Känns som att livet faktiskt kan vara bra även om man har vänt upp och ner på det mesta och nu även är bostadslös från sista februari..

Börja denna helg med en bloggdejt i Stockholm med finaste Ann-Louise, först ska vi gå på lite after work och sedan avsluta kvällen med middag på Agaton - en italiensk restaurang i Gamla Stan..
Precis vad jag behöver, lite tjejsnack och även lite fart och fläkt, hoppas på mycket folk ute så jag riktigt får njuta av storstadspulsen för några timmar..
Sedan när vår kväll är klar så blir det tåget hem till småstaden igen för en god natts sömn och sovmorgon imorgon.. Åhh längtar...

För er som läst i min blogg innan så vet ni att jag jobbade hela förra helgen så har inte vart ledig på nästan 2 veckor nu, vilket känns så därav lite av min lyckokänsla inför denna helg..

Ha nu en härlig fredag ute i partyvimlet, på after worken eller hemma med en massa fredagsmys!!
Ta hand om er mina vänner och ge någon när och kär en extra kram och visa att ni bryr er och tycker om - kostar ingenting och jag VET hur man uppskattar det lilla extra!!

Tyvärr måste jag flytta..








Lite bilder från mitt slott.. Sonens åsikt idag när vi kollade på lägenheten
var, men mamma då måste vi ta med min fina tapet.. haha
Han är ju bara väldens bästa!!

Nu är huset som jag bor i sålt och köparna vill inte ha någon hyresgäst så från 10 mars är jag bostadslös, känns riktigt jobbigt för jag älskar min lägenhet, bor som en prinsessa och lilleman har trädgården att vara i och spela fotboll, leka m.m..

Har bott här sedan sista maj förra året, började då med att måla om allt i hela lägenheten så det känns lite som "min" lägenhet fast jag bara hyr men som sagt nu måste jag flytta och det gör ont..
Men får försöka se det som något bra, att det vart en spark i baken för egentligen bor vi på helt fel sida om stan om man ser till W:s skola och kompisar..

Var och tittade på en lägenhet idag, en 2:a på 60 kvm som var riktigt bra planerad plus att den ligger i rätt område.. Skulle kunna ha matrummet som sovrum till mig, väldigt trångt men ändå en "egen" hörna och slippa sova i vardagsrummet..

Här har ni lägenheten..
Vad tycker ni om den - ska jag för första gången våga satsa och köpa något?

Så om det är någon som läser min blogg och bor i Enköping och har en lägenhet till salu eller att hyra ut, hör av er - öppen för det mesta som har 2 eller 3 rum och kök!!

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa nån timme innan sängen och min bok ropar på mig..




Veckans händelser som avslutas med en bloggdejt..


Det här längtar jag till - snö och ett vintrigt sverige..
Bild lånad från google.se

God morgon vårt frostiga Sverige..
Blir varm i själen av att det är kallt ute, bara snön som fattas... Är så glad för sonens skull att det blivit kallt för det innebär att marken frusit och att han INTE behöver vara ute och leka på rasterna i en stor lerpöl och komma hem och se ut som han har tagit ett lerbad..haha

Denna vecka har det vart full fart kan man säga. Måndagen spenderades som jag sa innan i sömnarnas värld, i alla fall nästan..=) Sedan så har jag hunnit storhandla - lilleman hade sån tur att han fick spela tennis med sin pappa i 1 timme och slapp följa med, han gillar inte att åka och handla haha..
Men vem gör det när man är 9 år?

Sedan bjöd onsdagen på ett morgon möte på jobbet för att sedan avslutas med en tur till Uppsala med bästa Anki för att shoppa till jobbet på bla IKEA. Tog oss mer än halva dagen och mitt i allt insåg jag att tiden inte riktigt räckte till,  det var bara att ringa till mamma och be dom hämta W på fritids och se till att han fick middag och sedan iväg på tennisträning..
Tur att man har sina nära och kära som ställer upp för en i vått och torrt - jag älskar er!!

Insåg dessutom nu att det redan är torsdag frukost och det känns riktigt skönt, längtar tills lördag morgon då jag kommer kunna sova tills jag vaknar, härligt härligt..

Vill dessutom passa på att önska Anna och hennes man en supertrevlig helg i Paris, njut till max vännen - längtar redan efter att få se bilder och höra hur ni haft det!!

Sedan på fredag händer det nåt riktigt kul, ska träffa finaste Ann-Louise på ett glas vin (eller två kanske, eller vad säger du?) och även lite mat tror jag..
Ska bli så fantastiskt kul att få träffas "på riktigt" efter att ha följt varandras bloggar i sedan i januari tror jag det är..
Får se vad kvällen bär oss, men ska sätta mig och kika efter någon mysig restaurang/bar som skulle kunna passa oss.. Förslag någon?

Nu ska jag inta min medhavda frukost och njuta av en kopp kaffe!!
Ha en underbar dag och glöm inte bort att DU är viktig, att DU ska njuta va livet varje dag!!




Olika arbetssituationer..


Här har ni mig på min arbetsplats..

Då var jag tillbaka i verkligheten och vardagen igen efter en minst sagt hektisk helg med jobb, hästar, stress och en massa kilometer i kroppen.. Som jag skrev innan har jag vart och extraknäckt på min gamla arbetsplats Globen hela helgen under Horse Show..
Vart många många timmar under lördag och söndag, närmare bestämt 31 timmar vilket fortfarande känns i kroppen kan jag meddela..

Globen är stort och det blir mycket promenerande, har väl säkert gått sisådär 1-2 mil under dessa två dagar - gratis motion..=)
Har haft riktigt kul, härligt att vara tillbaka några dagar, träffa gamla arbetskamrater och en massa människor men måste erkänna att det är skönt att det bara är för några dagar.. haha

Är imponerad av mig själv att jag under 9 år från och till orkade jobba heltid  i Globen för det är riktigt hektiskt under högsäsong med mycket jobb - kvällar och helger är mer vanligt än ovanligt.. Plus att jag pendlade från Enköping vilket är 8,5 mil enkel resa..

När jag började på min nuvarande arbetsplats vart det som ett uppvaknande, man kanske inte behöver jobba sådär extremt mycket utan kan faktiskt ha ett vanligt jobb med lediga helger..
Passar i alla fall mig och mitt liv mycket bättre!!

Hoppas ni har det bra och njuter av livet!!
På återseende ikväll...




RSS 2.0