Måndagsmorgon i småstaden..

 
Shopping inför Turkietresan som närmar sig med stormsteg..

God morgon till en underbar måndag som kan komma att bli den underbaraste i Ert liv - man vet aldrig!!!

Själv så känns det sådär - är i alla fall på jobbet och ska försöka pallra mig igenom denna dag för att även ha lite energi kvar till kvällens skola - MÅSTE verkligen dit och vara med på hela lektionen som är 2,5 timme. Behöver genomgång av det som de gick igenom i torsdags när jag låg hemma i sjuksängen. Har i alla fall böckerna med mig till jobbet idag och ska få hjälp med uppgifterna som jag har fastnat på och förhoppningsvis kommer jag förstå lite mer efter det.. ;-)

Som vanligt när man är tillbaka på jobbet efter att ha vart sjuk så är skrivbordet fullt med papper m.m.. Vilket känns riktigt bra - kommer inte ha några problem att få denna dagen att rulla på i ett bra tempo..

NJUT av sommarens sista solstrålar och ladda energi inför höst/vinter!!

Då var man tillbaka!!!


Såhär ser jag ut denna söndag efter att ha vart riktigt förkyld sen i onsdags,
känner mig nu mycket bättre men tyvärr inte 100% ännu..


Vill börja med att säga....

TACK TACK för alla era fina och uppmuntrande kommentarer - värmer i hela själen att NI mina bloggvänner lägger ner en extra tanke på mig även om jag inte varit aktiv på era sidor de senaste dagarna.. LOVAR att ta igen det så snart jag bara kan!!

Hur har er helg vart - någon rolig shopping eller härliga utflykter?

Har vart riktigt lugnt härhemma sedan jag senast bloggade.. Sambon kom hem i torsdag som en överaskning - tyvärr då till en väldigt trött och sjuk Therese. Men var trevligt att få lite sällskap och någon att gnälla lite till att man känner sig som sju svåra år.. haha

Kände mig lite piggare i lördags när jag vaknade som tur var - även om man är sjuk så kan jag känna mig lite rastlös och instängd.. Orkade då i alla fall följa med sambon en sväng till Uppsala - han hade hittat två bilar han ville kolla på. Är ju inte direkt den ultimata att ha med på sådant och få bra åsikter/synpunkter om - kollar mest in färgen och om den är "snygg" i sin helhet.. Hmm någon som känner igen sig?

Är väl det där med män/kvinnor - skiljer oss lite på några punkter.. *ler*

Söndagen började med en kopp kaffe och ambitionen om att plugga lite - vilket faktikst jag gjorde tils det tog "stop" - förstår inte riktigt mina uppgifter och behöver akut hjälp.. Får ta med mig böckerna till jobbet imorgon och fråga de som kan detta med ekonomi hur jag ska tänka för imorgon kväll är det nämligen skola igen.. Perfekt att de flyttade torsdagens lektion tills imorgon eftersom jag åker på onsdag och dessutom missade förra veckans lektion!


Här har ni mina kompisar för 1 år framåt.. =)

Nu ska denna donna hoppa i kojs för en god natts sömn för att åter inta arbetet imorgon - vilket känns riktigt kul och inspirerande!!

Åter igen - tack söta ni för alla fina kommentarer!!
Ta hand om ER och ERA nära och kära - tänk på att livet är till för att levas!!!! 


SJUK!!!

Återkommer när jag mår bättre...


Oroväckande förkylning...



Behöver massor av C-vitamin just nu..

God dag på ER härliga bloggvänner...

Hoppas er dag fick en härlig start bra med en god frukost, rykande hett kaffe/te och varför inte som jag med lite ljudbok på vägen till arbetet.. =) Har efter nåt år äntligen testat detta med ljudbok för första gången i somras - positivt överraskad och är perfekt att ha i bilen, på gymmet eller varför inte en stund innan man somnar!!

MEN.... tycker ändå att en riktigt bok är snäppet bättre - har ni förslag på någon som jag kan ta med mig på semestern? 
Anna jag kommer definitivt ta med mig EGO Girl av Carolina Gynning - ska inhandlas snarast!! =)

Har tyvärr blivit förkyld och det känns inte sådär jättebra men hoppas det värsta är idag och imorgon för då hinner jag bli frisk till nästa onsdag.. Bara att åka hem efter jobbet och proppa i sig C-vitaminer och vila så löser det sig nog till det bästa..

Kramar från en snuvig Therese...

Turkiet


Thailand april -09 - hoppas på lika härligt väder i Turkiet..

Då var man hemma efter ännu en dag på arbetet. Eftersom jag trivs bra på jobbet så är det nästan varje dag kul att åka dit men visst finns det dagar då man helst vill ligga kvar i sängen hela långa dagen och slappa - men så är det nog för alla..

Just nu känns allt lite lättare eftersom jag om 1 vecka åker jag till Turkiet för sol och bad - längtar såå mycket och måste erkänna att det känns lite "lyxigt" att få en veckas semester till såhär nära sommarensemstern - den som spar han har..haha

Har vart i Turkiet två gånger innan och båda gångerna haft det riktigt bra - vet att många är skeptiska till just detta resmål men var inte det. Har bara positiva upplevelser därifrån och måste säga att maten där är riktigt bra och det är fortfarande billigt (om man jämför med Grekland/spanien)..

Sedan tycker jag personligen att turkist mat är underskattad - de två gånger jag har vart där har jag ätit riktigt gott och vällagad mat.. Det är något jag verkligen ser framemot nu - äta god mat och njuta av den i lugn och ro.. Med en iskall öl till eller varför inte ett gott glas vin.. =)

Någon som har erfarenheter av Turkiet och vill dela med er? Lämna gärna en kommentar om något bra utflyktsmål, bra restaurang m.m

Tack för alla fina kommentarer jag får - uppskattas att  ni härliga "okända" vänner gillar det ni läser och uppskattar min blogg!!

Äntligen - Turkiet bokat och klart..


Bild lånad från detur.se

Då har vi redan måndagskväll och här hemma i småstaden har det vart full fart sedan jag lämnade jobbet runt fyratiden.. Eftersom vi bor på "fel" sidan om stan mot var W:s skola ligger så blir det för mamma Therese att skjutsa och hämta varje dag - plus att han spelar även fotboll preci vid skolan..

Så en dag som denna när det är fotbollsträning så blir det några vändor fram och tillbaka vilket ibland inte alltid är så kul men men... Jag har faktiskt själv valt att bosätta mig där jag bor så det är väl bara att gilla läget eller flytta.. *ler*

Har även hunnit med att handla en MASSA frukt och annat till jobbet under W:s träning - man får passa på att göra sånt som småkillar tycker är supertråkigt när de slipper följa med - lugnast för mig helt enkelt.. haha

Hur har ER måndag vart?

Sedan så har vi äntligen bokat vår resa - ska åka tillsammans med sonen, en kompis och hennes son - sambon får stanna hemma denna gång..
Det blev tillslut en sista minuten till Turkiet - mer än så vet vi inte..
Får veta vart i Turkiet vi hamnar när vi landat - det enda vi betalat extra för är att vi är garanterade att få 2 st lägenheter..
Känns såå underbart att äntligen ha bokat - att få komma iväg och bara vara och INTE vara en stressad mamma utan faktiskt ta mig tid och prata, göra roliga saker och bara låta småkilarna bestämma vad dagarna har att erbjuda..

Nu ska jag "göra kväll" vilket denna måndag innebär att natta lilleman efter lite läsning och sedan göra mig en kvällsmacka och ett kopp rykande varmt te - tror kvällens val blir FRIGGS kanelte..

Ta hand om er och ta hand om kärleken till familj och vänner!!

Sköna söndag..




Mitt härliga sovrum som har fått nytillskott - de två randiga kuddfodralen
inhandlades under ett IKEA besök i somras och har nu äntligen kommit
på plats..

God kväll!!

Hur har ER söndag vart?
Själv så har det vart en riktigt skön söndag med blandat innehåll.. Jag och W tog oss en välbehövlig sovmorgon som fulländades av en god frukost vid matsalsbordet och utanför fönstret sken solen - underbart!!
Passar på att njuta av dessa underbara dagar innan hösten är här..

Sedan kom Evelina förbi och vi tog bilen ut till hennes mamma - även min arbetskamrat - där det blev lite fika med glass och jordgubbar.. Mumma.. Hann även med att titta på Ankis son när han spelade fotbollsmatch innan vi tog oss hem till Enköping igen..

Då var vi extremt hungriga så det vart köttfärssås med pasta dagen till ära - går alltid hem hos sonen..=) Tyvärr var det tomt på grönsaker i kylen så det fick bli lite majs som stod för dagens "gröna"!!

Känner mig pigg och helt enkelt glad just idag - vilket känns såå skönt eftersom jag har haft det ganska tufft känslomässigt senaste månaderna.. Har det fortfarande ganska jobbigt och just därför är det skönt när jag får en dag som denna - att allt känns ok och framförallt att jag känner mig glad!

Nu ska lilleman hoppa in i duschen innan läggdags och sen blir det soffan och jag några timmar innan sängen hägrar!!

Ta hand om er..

Torr om fötterna.


Såhär ser jag ut denna afton - har till och med smink kvällen till ära..
(är naturlig för det mesta - smink anävänds endast om jag ska gå ut eller bort på middag/fest)

Som ni kan läsa om i gårdagens inlägg så regnade det när jag slog upp mina blå och tänkte då att nu ska det inhandlas ett par fina gummistövlar.. Har länge tänkt att jag borde skaffa mig det men tyckt att de pengarna kan man ha roligare för än att vara torr om fossingarna.. =)

Men nu så kan jag både vara fin OCH torr om fötterna när himlen bestämmer sig för att öppna upp sig för oss och ge oss en massa regn..


Mina fina blommiga stövlar...

Sov så gott och dröm om något som gör att ni vaknar med ett leende på läpparna imorgon bitti!!


Rosa och prickig..




Hittade denna supersöta kaffemugg som håller värmen på Åhlens och
tänkte att den passar E perfekt att ha på jobbet - då vet hon i alla fall
vilken som är hennes mugg.. =)

Såklart ska jag även köpa med mig blommor - vet inte ännu vad bara..
Nu drar jag och W på fotboll - och det har slutat regna.. Yiippe..

Fotboll och födelsedagsfest..



Då var lördag och vaknade av regnet som smattrade mot mitt sovrumsfönster. På ett sätt ganska mysigt men eftersom W ska spela fotbol i 3 timmar under eftermiddagen så käns det inte så mysigt just idag, Bara att hoppas att det blir uppehåll till eftermiddagen så killarna slipper bli dygnsura och kalla..

Kvällens aktivitet är som så att min kusin E har fyllt hela 24 år och hon har bjudit hem lite folk och ska bjuda på plockmat, gott i glasen och en trevlig kväll.. Eftersom hon bor i Västerås så tar jag bilen för att kunna åka hem när jag känner för det - även lilleman ska med och tror inte han kommer vilja stanna sådär jättelänge.. haha

Precis nu när jag skriver hör jag åskan utanför fönstret - känns sådär när killarna ska ut på en helt öppen fotbollsplan - får se hur detta kommer sluta!!

Måste även köpa med mig en liten present - vet inte riktigt vad ännu - måste ut och få lite inspiration..

Kramar från småstaden..

Nytt till naglar och hår...





Godmorgon världen!

Här är det som vanligt den senaste veckan - soligt och lite "sensommar rått" på morgonen när jag kliver ut genom ytterdörren runt 06,40.. Men fortfarande så pass varmt att det endast behövs en lite kofta och en sjal för att inte frysa - men antar att det inte dröjer många dagar innan lilla höstjackan åker fram..

I veckan var jag på Ica Maxi för att handla ett och annat till mitt just då gapande tomma kylskåp.. Men hittade även lite rolig shopping till mig själv.
Först 2 st Depend nagellack i transparent och en ljus rosa nyans - har inte testat men hoppas de blir bra..
Eftersom jag inte målar naglarna så ofta så tycker jag dessa "små" nagellack är perfekta och tycker att kvaliten är bra för att vara väldigt billiga - ca 25:- / st..

Även ett nytt Schampo fick följa med hem - ett danskt märke - Sturh - som låter väldigt bra men vi får se om mitt extremt torra hår gillar detta..
Brukar i vanliga fall köpa hos frisören och är ganska petig med vad flaskorna innehåller men allt är värt ett försök.. Priset på detta schampo var 85:-..

Jag skulle VERKLIGEN behöva tips på bra scampo och balsam för EXTREMT torrt hår - har testat ganska mycket men fortfarande inte hittat det jag söker.. Vad använder NI för märken, vad fungerar för ER?

Snälla hjälp mig för det börjar bli ett större och större problem nu när jag fyllt 30 år och allt *ler* - skämt åsido känner att håret inte alls har samma stuns och glans som för 5 år sedan - tyvärr måste jag erkänna..

Njut av livet och ta tillvara på alla olika möjligheter och utmaningar som passerar ER väg!!


Skolan nästa..


Plugghäst är precis vad jag ska bli med ett par sådana här på mig och en riktigt
skoluniform.. haha


Har kommit in på min kurs som jag sökt på Komvux - Företagsekonomi B som kommer pågå i två terminer varje torsdagskväll mellan 17,30 - 20,00.. Ska bli så kul att utbilda sig mer inom det som intresserar mig - kunna få mer att göra på mitt arbete och i slutändan mer ansvar.. Ta tag i sin egen arbetssituation och göra det bästa för att själv må bra och trivas!!

Önskar er en härlig dag i vårt sensommarväder!!



Hemma eller vara social?


En av de fina blombuketterna som jag fick på min 30 årsdag..

Är nu hemkommen efter ännu en arbetsdag - det bästa av allt veckan har vänt - bara två dagar kvar till helgen.. Har haft en hektiskt dag på jobbet, telefonen har ringt konstant känns det som så lite mör i huvudet är jag allt - men älskar när det är mycket och göra blir lätt uttråkad annars..

Hade även supergod lunclåda idag - gjorde tacopaj igår kväll och paj är alltid gott dagen efter - riktigt bra tips på bra lunch att ta med sig till jobbet!!
Som jag skrivit om innan så är det inte alltid det lättaste att veta vad man ska ta med sig för lunch - har tyvärr inte möjligheten att gå ut och äta lunch.. Med ett undantag - vi brukar vissa dagar åka till skolan som ligger i närheten och äta lunch - bra pris och alltid trevlig personal som kämpar hårt varje dag för att laga till näringsrik och god mat till alla skolelever och till oss.. *ler*

Har även hunnit med ett besök hos mamma för att hjälpa henne med att skriva en CV - så fick jag även pannbiff med potatis och löksås.. Mumma.. Snäll som hon är blev det även en matlåda tills imorgon - tack snälla mamma!!

Nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag ska göra - har två alternativ.. Ta en dusch och bara slappa framför tv:n med en kopp te och en kvällssmörgås ELLER möta upp Ann-Marie och några andra för en kväll ute på lokal.. Är grillbuffé på Terassen och de ska äta och umgås några timmar men vet inte om jag orkar.. Hmm..

Hör själv hur tråkig jag låter men ibland känner man bara inte för att vara social - jag är oftast så i veckorna.. Kan bero på att det alltid händer såå mycket på helgerna så min energi räcker inte riktigt till - inget konstigt med det antar jag. Men ändå... känner mig lite tråkig och osocial..

Fick precis ett samtal från min älskade son - det förgyller hela min kväll.. Kärlek..

Glöm inte bort att ge era nära och kära uppskattning och kärlek - kan behövas när man minst anar det!!

Hemma i småstaden...


Williams 8 års present förra hösten - ett helt nytt rum.. Sänglådorna har jag
tapetserat själv - var furufärgade innan..



Rummet var innan tapetserat i en grönmelerad tapet som inte var direkt
smickarnade för en liten sportintresserad kille...



Har köpt träbokstäver med sonens namn på Panduro som vi målat
mörkblåa och som ska sättas upp på väggen ovanför tvn..



Vårt frukostbord i köket och "min" fina kokbokshylla som ändras lite
då och då när jag inhandlat någon ny snygg bok...



Mina extremt gröna köksluckor som jag vill måla om och hoppas att
detta kommer ske inom den närmaste framtiden..
Vet inte om jag vågar mig på det själv, vad tycker ni?



Vår fina öppna spis som är en fröjd för ögat...


Mina nya tavlor som jag precis fått upp på väggen...




Vardagsrummet och matsalen som "sitter ihop" och är mitt absoluta
favoritrum i hela lägenheten.. I bakgrunden ser ni sambons älsklingar - gittarerna..


En av mina supersnygga vaser som jag för något år sedan fyndade på
Växtriket här hemma i Enköping för 19:- / st...


Hyllan på plats - nu saknas bara inhandlandet av "piffet" till de olika hyllplanen..
Tre små korgar där vi alla får varsin och kan lägga våra bra att ha saker i
typ nycklar, telefoner m.m.. vet jag att vi ska ha - sedan får vi se..

Bruka Design


Har gjort denna fina "postlåda" som jag föll för direkt - perfekt att lägga brev och räkningar i
istället för på köksbordet som det tyvärr väldigt ofta händer härhemma..



Står just för tillfället på vårt frukostbord i köket för väggen den ska sitta på
är i betong så borren måste fram innan den kan hängas upp i hallen..



Bra start på dagen..


Bild lånad från wordpress.com

God morgon mina fina bloggvänner!!
Hoppas ni Er morgon startat på bästa sätt med en stadig frukost, kanske en morgontidning och ett glatt humör. Min morgon har hittills vart toppen - pigg när klockan ringde 06,15 och kom för en gångs skull upp utan att snooza en endaste gång.. *ler*

Har sedan hunnit med enhel del på jobbet denna morgon.. Handlar frukt m.m varje måndag efter jobbet så tisdagsmorgnar består av att göra iordning fina fruktkorgar och OM vi har godis se till att det hamnar på rätt plats annars kommer kollegorna och undrar vart är deras godis?? haha

Har godis varannan veckan medans frukt finns det jämt - om det är slut så ser jag till att köpa mera - riktigt bra förmån!!

Uppdatering gällande min resa: Har ännu inte bokat men känner mig inte så stressad för det är 2 veckor kvar tills vi ska åka.. Igår fanns det dock 1 resa till Kreta med utgångspris 1898:-/person men jag väntar lite till och ser vad som kommer.. Om det är någon som vet en bra resa till ett bra pris - hojta till!!

Nu ska jag återgå till mina arbetsuppgifter som till att börja med denna dag består av att ta hand om en massa fakturor och sedan sortera in en massa papper i olika pärmar som ligger och samlar damm på mitt skrivbord.. !!

Kram på er!

2009-08-18


Vykort som jag för några veckor sedan köpte på Ike tillsammans med dessa
enkla vita ramar - passar perfekt i mitt kök..




Dessa 4 böcker fyndade jag på Ica Maxi innan sommaren för 10:- st..

Då har jag äntligen fått tillbaka min dator och den är som ny fast i gamla skalet.. Tar inte längre 10 minuter att starta den, den säger inte hela tiden till att det finns virus m.m...
Har insett nu vad man är beroende av sin dator, bara att koll upp ett recept till kvällens middag försvinner - måste planera allt lite mer och tidigare.. =)

Antar att detta är våra I-lands problem men ändå väldans skönt att ligga här i soffan med laptopen i knät!! *ler*

Hur har ni det, vad har hänt i helgen?
Själv så har det vart full fart men lyckades ändå ta det lungt igår söndag, sambon åkte vid 17 tiden så då hyrde jg mig en film - Australia med Nicole kidman och Hugh Jackman.

Hade ganska höga förväntningar på denna och de infriades mer än väl.. Självklart grät jag som ett litet barn på slutet - förstår inte att allt som har med kärlek och göra får tårkanalerna att fyllas för att sedan svämma över ner på mina kinder..

Helgen bestod av svärmors 60 årsdag i fredags som avslutades med en natt i Leksand hos våra vänner som jag inte sett på nästan hela sommaren.. Vaknade runt åtta tiden i lördags morse och började dagen med en het kopp kaffe med utsikt ut över Siljan - fantastiskt att få börja dagen på detta sätt - ladda en massa energi..

Sedan iväg till affären för att inhandla ingredienser till min västerbottenpaj som jag lovat mamma att ta med mig till lördagskvällen kräftskiva, som för örigt var hur trevlig som helst.. Avslutades med en kväll/natt ute på lokal med mina underbara vänner Malin och Ann-Marie..

Tyvärr hade jag ingen kamera med mig på hela helgen - missade det totalt tyvärr...

Nu ska jag äta lite glass med chokladsås och titta på Friidrott - älskar som jag skrivit om innan idrott i de flesta former men friidrott är lite extra roligt!!!

Datorkrångel...

God Morgon...

Hoppas ni alla haft en bra helg med mycket aktiviteter och öven lite vila..
Jag har ingen dator (vart utan nu i 4 veckor för den är hos min pappa och får lite omvårdnad..=)) så har hittils bloggat från jobbet på mina raster..

Men idag har jag glömt min kamera så känner att inlägget får vänta till kvällen.. För idag på förmiddagen kommer min pappa hit till jobbet med datorn som förhoppningsvis har blivit som ny..
Tack snälla pappa!!

Kram så länge..

Ingen rast ingen ro...


En härlig sommarkväll nere på stan tillsammans med mina underbara vänner..

Då var det fredag igen - tiden bara försvinner och det känns som att jag inte riktigt hinner med. Är så mycket jag skulle vilja uppleva och ta mig för men vet inte riktigt när och hur jag ska ha orken till att ta tag i MINA egna projekt och drömmar..

Antar att när tid finns så kommer det av sig självt men ändå känenr jag mig lite frustrerad över att livet bara rullar på i sina vanliga rutiner - jobba hela veckan och sedan fullspäckade helger med olika aktiviteter, umgås med vänner och även hinna med att träffa sambon..

Som jag skrivit om tidigare så jobbar han borta hela veckorna - åker oftast söndag kväll och kommer sedan hem fredag eftermiddag. Vi har nu vart sambos i lite mer än 1 år och haft det som såhär sedan i julas - måste erkänna att det är såå mycket jobbigare än vad jag trodde..

Innan vi vart sambos så bodde han 14 mil från och då sågs vi oxå bara på helgerna men då VISSTE jag att det var så - nu ska det ju vara vi två, vi har ett gemensamt hem vilket gör att det känns mycket jobbigare. Man får liksom dra hela lasset själv plus att ensamheten veckorna utan William är ganska jobbig - känner mig väldigt ensam i tvåsamheten!!

Jag VET att han inte vill att vi ska ha det såhär men det hjälper inte mig så mycket utan jag tycker ändå det är väldigt jobbigt och mår ganska dåligt periodvis av denna situation - vill inte gnälla men ibland skönt att få ur sig lite tankar och funderingar..

Någon annan som lever som jag, tips på att få livet att kännas lite "lättare" även om man är ensam i tvåsamheten?

Helgen bjuder på en hel del roligheter..
Idag bär det av till sambons hemstad efter jobbet (går hem redan 14,00) för att fira mina underbara svärmor som blir 60 år idag - GRATTIS!!!!

Sedan imorgon åker vi hem till småstaden igen för att kl 17,00 vara på kräftskiva hemma hos min mamma - ser väldigt mycket framemot detta då även min moster med man kommer..
På med hatten och njut av havets läckerheter varvat med god öl och snaps!!

Ska även mitt i allt detta hinna med och göra en västerbottenpaj - får väl bli imorgon bitti innan avfärd hemåt - låna svärmors kök helt enkelt.. *ler*

Ha nu en underbar och fantastisk helg så hörs vi av på måndag - kommer nog inte hinna blogga något under helgen men ska försöka lägga in några bilder i alla fall!!

Återigen TACK för alla fina kommentarer och små tips om livet i allmänhet - ni får mig att må bra och faktiskt känna att det finns folk därute i vårt underbara land som gillar det JAG skriver!!!

Kramar från småstaden som efter regnet igår nu har strålande sol och en blå himmel..

Slutspurten för årets sommarrea..


Kjol från åhlens som jag fyndade för hela 48:-...

 

  
Kläder som jag köpt hos Ellos på 70% rea.. 25:- respektive 50:- var priset...

    
Väldigt dåliga bilder men...
Det är en blå kuvertväska i lackmaterial - hur snygg som helst - priset var 25:-....
Även denna från Åhlens...


Bild lånad från Ellos...
Riktigt snygg stövel som det var 50% på hos Ellos..


På sommarrean var jag ute på tidigare i veckan och hittade lite smått och gott som fick följa med hem för en väldigt billig peng - skönt att plånboken inte blir tom när man är på shopping.. haha

Känner mig nu "mätt" på sommarrean och har börjat kika in höstnyheterna och kollat igenom i garderoben vad det är jag behöver..

Har även bestämt mig för att ENDAST köpa det som verkligen behövs annars använda mig av det jag har - shoppade ganska mycket förra hösten och känner att det mer än väl kan användas flitigt en säsong till..

Något som verkligen MÅSTE inhandlas är ett par nya snygga jeans - vill ha ett par mörkblåa, tajta och smala som fungerar både till vardags och fest..

Vet av erfarenhet att Levis fungerar klokrent på min "bakdel" (vill ju även vara så snygg som möjligt.. haha) så tror jag kollar in deras sortiment först och hoppas på att det finns något par som jag fastnar för..

Vad ska/behöver ni handla till höstgarderoben?

Önskar er alla en trevlig torsdag så återkommer jag med ett inlägg angående min hylla som INTE kom igår utan kläderna och skorna ovan.. Vart paketleverans 2 innan leverans 1.. hahaha

Paket leverans nr 1..


Bild lånad från ellos.se

fick jag ett sms om idag vid lunchtid - åhh det är något jag längtat efter väldigt länge..
Skickade iväg beställningen till Ellos i förra veckan och nu kom del 1.

Denna fina hylla ska under kvällen skruvas ihop och få bo i vår hall som ännu är nästintill helt oinredd och som jag nu äntligen tagit tag i - har sedan tidigare en spegel i hallen och denna hylla ska få stå mot väggen mittemot..



Nu ska jag alldeles strax åka hem från jobbet - har för tillfället ingen dator hemma så jag sitter kvar lite här och bloggar..

Kramar från mig!!

Budgetresa till solen...




Bilder lånad från ving.se

väntar mig, sonen en kompis och hennes son - ska bli såå himla kul att åka iväg och bara njuta av god mat och trevligt sällskap - helt enkelt bara koppla bort allt härhemma och ha 7 dagars paus från livet..

Låta småkillarna bestämma vad dagen ska erbjuda, lyssna på deras önskemål om vad de vill göra för att känna sig nöjda med dagen.. Kanske bara är att ligga på stranden en hel dag - eller rättare sagt i deras ögon är det väl att bada, leka och äta en massa glass.. *ler*



Tror att vi mer eller mindre har bestämt oss för Turkiet - Grekland är ju alltid bra men tyvärr är detta en liten "budgetresa" och Euron är lite för dyr för att semestra en hel vecka - OM vi inte hittar någon superbillig resa dit då tål det att tänkas över.. Man kan ju alltid se till att äta frukost och lunch i lägenheten - helt enkelt spara in på de små utgifterna som i slutändan blir stora..

Som ni antagligen redan förstår så har vi inte bokat någon resa utan precis bestämt oss för att åka helgen vecka 35 eller någon gång i början av vecka 36 för att sedan spendera 7 hela dagar tillsammans och bara njuta av livet - underbart..

Pga omständigheter så blir detta en budgetresa - har ca 2000:- / person att lägga på själva resan - vilket INTE är mycket så jag hoppas verkligen jag kan hitta något som passar oss..



Sitter nu varje kväll och letar på olika sidor men ännu är det för dyrt, tror att efter den 18 augusti när de flesta skolor startar så kommer priserna att sjunka drastiskt.. Bara att ha is i magen och inte förhasta mig när jag ska boka.. haha

Behöver bara 2 dagar på oss att fixa med saker hemma innan vi åker - så rent krasst kan vi boka resa på lördagen för att sedan åka på måndagen - men om jag känner mig själv rätt så har jag nog inte såå mycket is i magen.. haha

Är det någon som har bra förslag på resmål, sidor på nätet eller allmänna tips för en vecka med begränsad ekonomi?

Nu ska jag bege mig in i bokföringens underbara värld.. *ler stort*

Tittar in hos er senare under dagen för att uppdatera mig om hur ni har det och vad ni gör...
Stor varm kram till er alla underbara bloggare!!!!


Fotbollssöndag..


W i full action under söndagens fotbollsturnering... Min älskade son som
imponerade fantastiskt mycket på mig under denna dag..

Japp då var det tisdag och jag har hämtat mig från måndagens miss som höll på att sluta i en hjärtattack för mig.. Men men allt gick bra till slut så nu ska jag sluta gräma mig över mitt misstag och inse att ingen är perfekt och det är OKEJ!!

Nu tillbaka till söndagens fotbollsturnering ute i Hummelsta där killarna vara fantastiska i värmen.. Mycket vattendrickande, doppa huvudena i en hink full med vatten och även mycket peppning från ledare/föräldrtar bidrog till en grym söndagsförmiddag på fotbollsplanen..

Hade samling 08,20 innan i Enköping för att sedan gemensamt ta oss ut till Hummelsta..
Sedan var det 4 timmar med fotboll, härlig gemenskap, picknic och en massa hejarop från alla "fotbollsmammor" och pappor.. =)

Sonens lag vann alla sina 3 matcher vilket självklart resulterade i överlyckliga barn och stolta föräldrar.. Det hela avslutades med att killarna springer på en lång rad hållandes i varandras händer och gör vågen till oss föräldrar - fick rysningar på hela kroppen och nästan en tår i ögat.. De har blivit så stora och utvecklats enormt mycket - komemr ihåg för 4 år sedan när fotbollsskolan startade - ett gäng 4 åringar som bara irrade runt som yra höns.. Sötisarna!!!

Denna dag avslutades med 3 timmar ute i Bredsand med enmassa bad och sol - helt enkelt en underbar söndag!!

Nu ska jag återgå till mina fakturor !!
Ta hand om er och ha en underbar tisdag!!

Mitt värsta minne som mor har jag nog skapat denna morgon...


Sonen har en sådan här fin Norsk Skogskatt hemma hos sin pappa som han fickpå sin 4-årsdag..
Hoppas att Frasse (som katten heter) tröstade lilleman imorse och la sig i hans knä för att gosa..


Oj oj oj vilken morgon detta blev.. Började som vanligt med klockan som ringde 06,05 och att jag hoppade upp ur sängen (eller inte haha) för att göra alla morgon bestyr..
Väckte sonen runt 06,15 och sedan satt vi i bilen halv sju för avfärd mot fritids och jobb - precis som alltid nu när vardagen är tillbaka..

MEN.... Precis när jag svänger in på parkeringen på jobbet (20 minuter från stan) så ringer sonens pappa och säger att han har en liten ledsen pojke hemma i soffan - då är det studiedag idag och fritids är STÄNGT vilket jag totalt hade missat.. Panikkänslan i mitt bröst går knappt att beskriva...

Jag lämnar W varje morgon och åker direkt till jobbet - han är så stor så jag följer inte med in på fritids längre.. Vilket idag höll på att sluta riktigt illa MEN som tur är var hans pappa hemma.. (de bor bara 100 m från skolan)

Så hädanefter ska det ALLTID finnas en reservplan för om något oförutsätt händer igen plus att jag ALLTID kommer titta så dörren till fritids är öppen innan jag åker till jobbet..
 
Måste säga att jag känner mig ganska usel som mamma just nu, ansvarslös och allmänt dålig.. Har fått en lapp angående detta innan skolan slutade men missat att sätta upp den och skriva in i kalendern.. *suck*

Just nu befinner sig W med hans pappas sambo till kl 12,30 då jag åker hem från jobbet för att ge honom världens största kram och säga att det ALDRIG mer kommer hända någon sådan incident..

Detta är lite extra jobbigt pga att W har lite svårt att vara ensam hemma, cykla iväg längre utan någon vuxen och  vill alltid veta var jag är när vi är hemma i lägenheten osv..
Får nu bara hoppas att detta inte spär på den osäkerheten ännu mer utan att han förstår att det var ett stort misstag från hans total snurriga mamma som borde verkligen haft koll på detta!!

MEN som tur är löste sig allt till det bästa - antar att man inte alltid kan vara perfekt och att någon gång händer nåt som egentligen inte får hända men att det i slutändan ändå går bra!!

Min lilla gris fick ingen bra start på denna vecka - men får se till att den bara blir bättre och bättre!!

Hoppas ER start på denna vecka var lite lugnare och bättre än min!!
Kram på er...


Sol och bad..



God morgon alla bloggare och vänner!!
Hoppas ni hade en skön fredagskväll i det underbara vädret som befinner sig över oss för tillfället - jag njuter till max.. Själva vart det grillning hos några vänner igår men jag vart helt slut efter vi ätit - vet inte vad som hände riktigt.. Så vid 21 tiden tog jag sonen med mig hem medans sambon stannade kvar - lika bra det för jag sov som ett barn redan 22.00..

Nu ska jag ta mig i kragen och göra matsäck för att sedan ta min lilla bil ut till stranden för några timmars sol och bad tillsammans med lilleman - får se om jag får med mig sambon men tror det blev ganska sent inatt för hans del.. *ler*

Ta hand om er och njut av livet när det är som bäst!!!!
Kram kram

Helgens aktiviteter...


♥ Min älskade W...♥

Fotbollsturnering är precis vad som står på min agenda i helgen - eller i alla fall hela söndagen vilket gör att lördagkvällen blir väldigt lugn.. Samling 08,20 på söndagmorgon för att sedan ta oss ut till Hummelsta och årets upplaga av EP-Cupen - ska bli riktigt roligt..

Förra året blev hela EP-Cupen inställd pga allt regn som kom - alla fotbollsplaner i Enköpings kommun stängdes av under ca 1 vecka.. Så nu är det första gången som W och hans lag är med - kommer väl stå vid sidan av och skrika mig hes av hejaramsor m.m.. haha

Har inga planer i övrigt vilket känns helt fantastiskt bra - har tyvärr en förmåga att alltid ha hela helgerna uppbokade med olika saker vilket gör att jag känner mig stressad och inte riktigt kan njuta av helgerna och umgänget med vännerna.. MÅSTE bli bättre på att inte boka in allt för mycket utan ta det lite som det kommer helt enkelt..

Antar att det bottnar lite i mitt kontrollbehov - vill ju gärna ha koll på det mesta omkring mig för att kunna koppla av och må bra - men ni hör ju själva att det blir lite dubbelmoral i detta!! Hmm tål att tänkas på hur jag ska lösa detta på bästa sätt...

Har en liten fundering på att äta kräftor ikväll men har inte tagit upp dessa i frysen så vi får se hur det blir med det - annars vet jag inte alls vad som ska ätas ikväll.. Förslag?

Ha en bra fredag!!

Sedan vill jag tacka alla som kommenterar mina inlägg - blir såå mycket roligare att blogga när man får respons - läser era bloggar varje dag och får inspiration av Er!!

2009-08-06


Bild lånad från plantagen.se

Då var det redan torsdagsmorgon och känns som att denna veckan bara försvunnit - som att jag inte fått något vettigt gjort men så är ju självklart inte fallet.. Undrar varför den känslan ibland smyger sig på fast man vet att man fått väldigt mycket gjort?

Har haft en riktigt bra vecka på jobbet, fått mycket gjort och har fortfarande högar som ligger och väntar på att tas tag i.. Detta känns riktigt bra med tanke på att jag ibland inte har 100% att göra utöver ta hand om receptionen och telefonen - men förhoppningsvis ska det snart bli ändring på det..

Har nämligen sökt in på Komvux till en kurs som heter Beskattning och redovisning - hoppas innerligt att jag det finns en plats kvar till mig - var nämligen extremt sen med min ansökan.. Ansökan skulle ha vart inne 15 maj - jag postade min igår.. Bättre sent än aldrig kan man väl säga i detta fall.. haha

Någon som har läst en liknande kurs - skulle bli väldigt glad att få reda på lite mera och få veta om den är så bra som jag vill tro.. Har tyvärr lite förutfattade meningar om Komvux, att det inte är de bästa lärarna m.m MEN ska verkligen gå in i detta med öppna ögon OCH inte påverkas av mina förutfattade meningar!!

OM jag får en plats så innebär det 3,5 timme skolbänk varje vecka - känns hur kul som helst att få sätta sig i skolbänken igen.. Men det bästa av allt är att jag kan få mer ansvar och mer att göra på jobbet - känner mig riktigt inspirerad och hoppas verkligen detta kommer bli verklighet..

Ha det nu så bra därute om ni så jobbar eller semestrar - jag ska njuta hemma i trädgården efter att dagens arbetspass är avslutat med en bra tidning och ett glas isvatten i min solstol som väntar plikttroget på mig där hemma!!

Sommarshopping med röd prislapp..



Denna klänning hittade jag på halva reapriset på Lindex i helgen,
slutpriset blev 74:- vilket jag tycker är ett riktigt fynd..


Även denna har fyndats på årets sommarrea - 99:- från Åhlens..
Är helt kär i denna kjol - har använt den flitigt under dessa 3 veckor som den bott i min garderob..


Supersnygg kofta från Gina Tricot - även den för halva reapriset, 74:-...
Passar perfekt till min nya snygga kjol.. =)


Hemtex har haft "Tag 3 betala för 2 på"sin rea nu i sommar..
Fyndade då denna lykta som ni förstår passar perfekt in i mitt vardagsrum
eftersom accentfärgen där är just turkost.. Kostade hela 19:-.. *ler*






Dessa 2 canvastavlor och ljushållare hittade jag på Dollarstore..
Detta är en affär som har det mesta, mycket skräp men ibland hittar man
små fynd som jag gjorde här..
Tavlorna kostade 40:- / st och ljuslyktan 35:- vilket jag anser vara shoppingmed röd prislapp.. =)


Homestyling..


Detta är "före" bilden från matsalen - utan lampa m.m...




Här har ni "efter" bilden - som ni ser blev det ingen av lamporna jag visade
i detta inlägg.. Såg denna och blev kär på en gång - krävdes lite övertalning
av sambon men till slut fick den följa med hem.. *ler*
Även köpt en blomma i större format från IKEA till det humana priset av 159:-
som fick stå i andra hörnet..


Har även gjort iordning ett liett bord i ena hörnet med två krukor som jag
älskar - har ju valt turkost som "färg" i vardagsrummet och matsalen..

Ännu en till förvandling har skett under mina 3 semesterveckor.. Har tidigare
skrivit om att jag vill måla om eller köpa en ny fåtölj.. Här har ni resultatet av mig
tillsammans med en färgburk, några penslar och en hel del tålamod innan
resultatet blev som jag ville...


"Före" bild på fåtöljen Poäng från IKEA...







Här är "efter" bilden på min fåtölj plus fotpall som nu kommer få stanna hemma hos mig
istället för att hamna på återbruket.. Där ser man vad lite färg kan göra... =)

Ha en underbar måndag ute i vårt soliga Sverige...
Kramar från mig...



RSS 2.0